Toegift


Sint-button

Sinterklaas bezoekt Villa Westend 2013

In 2013 bezocht Sinterklaas het restaurant Villa Westend in Velserbroek (www.villa-westend.nl).
Hij kwam per boot(je) aan met zijn pietjes. Op het strand stonden de kinderen hem al op te wachten.

Maar waar was de zak met pakjes?

(klik hier voor de foto’s)


Rabobank

Rabobank Sponsorfietstocht 2013

Jaarlijks organiseert Rabobank Velsen en Omstreken de Rabobank Sponsorfietstocht. Verenigingen en stichtingen die klant zijn van de bank, kunnen tijdens deze sponsorfietstocht geld bij elkaar fietsen voor de clubkas. De tocht is ongeveer 30 kilometer lang en voert langs allerlei mooie plekken in het werkgebied van de bank. Onze toneelgroep deed hier aan volop mee.

(klik hier voor de foto’s)


haven-festival-ijmuiden

Haven Festival IJmuiden 2013

Op 31 augustus 2013 was er een Haven Festival in IJmuiden.
Daar hebben we in IJmuiden Stores een klein toneelstuk opgevoerd genaamd “De sluizen van IJmuiden”.
Een familie gaat op cruise. Moeder heeft er wel zin in maar begint al snel te twijfelen of ze wel met haar gezin op cruise wil. Ze begint zich al behoorlijk te irriteren aan haar al maar grappen makende man, de dochter die wel heel er enthousiast is en haar zoon die maar op zijn telefoon zit te gamen. Als ook blijkt dat haar schoonzus mee gaat, heb ze er helemaal geen zin meer in.

(klik hier voor de foto’s)


watertoren-festival-poster

Watertoren Festival IJmuiden – 10 juli 2011

Zondag 10 juli had Veeking theater producties het 1e improvisatie theater in het Watertoren Park bij de Evertsenstraat georganiseerd. Er waren in totaal 3 groepjes die om 10.00 uur bij elkaar kwamen om een een optreden te verzinnen met het thema “Duppel”.

Om 15:30uur was het publiek welkom om te kijken wat er bedacht was. Entree was gratis. De stukken werden drie keer op gevoerd zodat iedereen elk stuk kon zien.

(klik hier voor de foto’s)


ellieencorrie

Ellie en Corrie spelen kindertheater voor kleuters en peuters.

We nemen als rode draad het kinderboek dat centraal staat tijdens de nationale voorleesdagen. De voorstellingen zijn interactief. De kinderen worden tijdens de voorstellingen uitgenodigd om mee te doen. Alleen kijken (en meezingen) mag natuurlijk ook. In de voorstelling worden de liedjes door Ellie begeleid op de accordeon. In 2009 stond Anton centraal in de voorstelling rond het boek Anton kan toveren. In januari 2010 speelden wij rond het boek de Wiebelbillenboogie.

(klik hier voor nog een foto)


oplevenendood

Corrie van der Rol speelt niet alleen toneel maar schrijft het ook

(klik hier voor een overzicht van de stukken)


Moord lunch

Moordlunch – 8 januari 2011

Op 8 januari 2011 hadden we gezamenlijk een moordlunch. Ieder kreeg een rol en een script. In het script stond alleen de zinnen die je zelf moest zeggen en de zinnen van de gene die zijn tekst voor jou moest zeggen. Tussen de maaltijden door moesten we het script oplezen en er achter proberen te komen wie er de moord had gepleegd.

(klik hier voor de foto’s)


muziek_meer

Westend – 4 juli 2010

Als onderdeel van het Muziek en Meer festival bij Westend hebben we op 4 juli 2010 een mini voorstelling gegeven.

(klik hier voor de foto’s)

● Schrijver: Corrie van der Rol
● Regie: Corrie van der Rol


Terug in het verleden

Terug in het verleden – 9 januari 2010

Op 9 januari 2010 hadden we weer ons jaarlijks uitje met de toneelgroep. En deze keer bracht het ons terug in het verleden. (klik hier voor het volledige verhaal)


Reacties zijn gesloten.